Berlingske-redaktør stiller ikke op til interview

En aprilsnar fra Magasinet KBH fandt lørdag vej til Berlingskes spalter. Den ansvarlige redaktør stiller ikke op til interview, skriver Journalisten.
Berlingske hoppede på en aprilsnar. Efterfølgende har redaktøren ikke tid til at stille op til interview. | Foto: Emojipedia
Berlingske hoppede på en aprilsnar. Efterfølgende har redaktøren ikke tid til at stille op til interview. | Foto: Emojipedia

Nej, Københavns overborgmester, Sophie Hæstorp-Andersen, har ikke foreslået at gøre hovedstadens brogader – Nørrebrogade, Østerbrogade, Vesterbrogade og Amagerbrogade – bilfri.

Det var ellers udgangspunktet for en klumme bragt i Berlingske Tidende lørdag. Problemet er blot, at det pågældende “forslag” stammer fra en over to uger gammel aprilsnar fra Magasinet KBH.

Fagbladet Journalisten har efterfølgende forsøgt at få et interview med den ansvarlige Berlingske-redaktør, Nathalie Ostrynski, men det har desværre ikke kunnet lade sig gøre på grund af travlhed.

”Det var en beklagelig fejl fra vores side. Da vi blev gjort opmærksom på fejlen, sørgede vi for, at artiklen ikke blev publiceret online. Vi har efterfølgende bragt en rettelse på side 2 i søndagens printavis. Her bringer vi fast vores rettelser, da vi mener, at det er vigtigt, at printlæserne kan finde dem det samme sted,” skriver Nathalie Ostrynski i stedet til Journalisten i et skriftligt svar.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også