Meget mere kommunikation fra Kforum

Kforum øger ambitionerne og styrker den journalistiske dækning til professionelle kommunikatører markant i et nyt design – sammen med alt Kforums klassiske indhold.
Foto: Jan Bjarke Mindegaard
Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Professionelle kommunikatører i både bureauer og danske virksomheder får fra i dag en betydeligt bredere og bedre dækning af deres fagområde. Det sker samtidig med, at Kforum relanceres i et nyt design, der giver plads til en markant, daglig nyhedsdækning og mere redaktionelt indhold for professionelle aktører i et mix med alt det Kforum-indhold, du kender i forvejen.

Vores ambition er klar: Vi vil styrke vores position som det centrale mødested og uafhængige medie for alle, som arbejder professionelt med kommunikation i Danmark.

Som læser og kommunikatør vil du fortsat få stærke analyser og skarpe debatindlæg fra branchens bedste. Men vi skruer samtidig op for den kritiske, uafhængige nyhedsdækning målrettet professionelle kommunikatører.

Vi er faktisk allerede tyvstartet med en ny større redaktion, hvilket vi håber, at du har lagt mærke til.

Fra i dag introducerer vi også et dagligt nyhedsbrev, der giver dig seneste nyt om alt fra krisekommunikation, vores fag og feltets aktuelle sager og dilemmaer til cases, trends, best practice, aktivisme, public affairs, digitalisering, de vigtigste jobskifte og selvfølgelig erfaringsinterview med feltets vigtigste profiler – og vi kunne blive ved. Her finder du det, som klæder dig på i jobbet som professionel kommunikatør.

Det er gratis at modtage og nemt at tilmelde sig. Du vil fortsat få vores ugentlige nyhedsbrev om torsdagen, hvor undertegnede fletter ugens kuriositeter sammen med det sædvanlige K-dna.

De klassiske analyser og debatindlæg vil fortsat være frit tilgængelige for alle. Men kvalitetsjournalistik kræver investeringer, og derfor vil en del af vores øvrige indhold fremover være forbeholdt abonnenter. Det er dog ganske gratis og uforpligtende at oprette et prøveabonnement.

Vores mission rykker vi ikke på. Den er stadig den samme. Kforum har i mere end 20 år levet for at gøre dig bedre til dit arbejde. Det gælder både vores redaktionelle dækning, branchens foretrukne jobunivers og ikke mindst aktuelle k-kurser, konferencer og relevante netværkstilbud.

Det er ingen hemmelighed, at jeg synes, du skal med videre på vores rejse. Det kommer du nemt ved lige herunder at tilmelde dig vores nye daglige nyhedsbrev, der giver der det bedste nyhedsoverblik i kommunikationsbranchen.

Og har du ris eller ros til os – eller bare forslag til, hvor vi kan blive bedre – vil jeg mega-gerne høre fra dig.

Velkommen på Kforums nye rejse.

Timme Bisgaard Munk
Redaktør
timme@kforum.dk


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også