Bureau fortsætter ekspansion og opkøber PR-virksomhed

I oktober fusionerede Gorm Agency og Envision, og nu tilføjes PR-virksomheden Prception
Denis Bylov Dalgaard, der ejede Prception, vil nu efter købet indtræde i rollen som PR- og kommunikationschef i Gorm x Envision. | Foto: PR / PRCEPTION
Denis Bylov Dalgaard, der ejede Prception, vil nu efter købet indtræde i rollen som PR- og kommunikationschef i Gorm x Envision. | Foto: PR / PRCEPTION

Den enkeltmandsejede PR-virksomhed Prception med Dennis Bylov Dalgaard i spidsen bliver fra 1. december 2023 en del af Gorm x Envision. Dennis Bylov Dalgaard vil indtræde i rollen som PR- og kommunikationschef. 

Opkøbet sker i forlængelse af fusioneringen af Gorm Agency og Envision, der skete for blot to måneder siden, og tilføjelsen af Prception kalder de i en pressemeddelelse for betydelig. 

Mads Duzenius, CEO i Gorm x Envision, skriver i pressemeddelelsen, at det længe har været deres ønske at få PR ind i deres produktportefølje, at opkøbet virkede som en naturlig forlængelse, nu hvor det handler for Gorm x Envision om at støbe deres fundament.

Mads Duzenius skriver endvidere om tilføjelsen af Dennis Bylov Dalgaard, at de nu glæder sig over at kunne tilbyde deres kunder et bredere spektrum af servicer. 

”Han er en profil på sit felt, der træder ind i virksomheden med solid erfaring fra bureau-branchen og en kundeportefølje, der harmonerer med den type kunder, vi har i Gorm x Envision”

Dennis Bylov Dalgaard skriver i pressemeddelelsen, at Prception var nået til et punkt, hvor nye kræfter i virksomheden var nødvendige for den positive udvikling:

” Vi har et fælles værdisæt og store ambitioner for Prception. Og så er Gorm x Envision et koryfæ i branchen, som jeg virkelig gerne ville være en del af.”

Den nye PR-afdeling vil fremover formelt hedde Prception a part of Gorm x Envision.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også