Nyt design – samme indhold 

Kforums ugentlige nyhedsbrev får nyt design, men kommer fortsat til at indeholde skarpe analyser, guides og debatindhold. 
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Kære læser af Kforum Ugentligt

Først og fremmest godt nytår og tak for at læse med.

Som du kan se, har nyhedsbrevet fået nyt design. Indholdet vil fortsat bestå af analyser, guides og debatter af og for professionelle kommunikatører og alle andre med interesse for kommunikation. 

Fra og med næste uge kan du glæde dig til hele to ugentlige analyser skrevet af Timme Bisgaard Munk, der som bekendt er Kforums stifter, og som fra årsskiftet er overgået fra redaktør til kommentator og analytiker på Kforum. 

Derudover vil vi også fortsat bringe indhold fra andre skribenter og i den forbindelse skal lyde en opfordring til at tage kontakt, hvis du vil dele viden og holdninger med relevans for kommunikatører. 

Se for eksempel vores liste over de mest læste analyser i 2023 for inspiration, og kontakt Tine Brødegaard Hansen, der er Kforums nye redaktør, på mail tine@kforum.dk

Vil du have mere Kforum? Så tilmeld dig vores daglige nyhedsbrev med nyheder om kommunikationsbranchen til abonnenter via boksen på Kforum.dk. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også