Advice-partner skifter til Arkitektforeningen

Tobias Zacho Larsen skal fremover vær politisk direktør i Arkitektforeningen.
Tobias Zacho Larsen skal i Arkitektforeningen være med til at sikre en ”langt større politisk gennemslagskraft." | Foto: Jonas Petri
Tobias Zacho Larsen skal i Arkitektforeningen være med til at sikre en ”langt større politisk gennemslagskraft." | Foto: Jonas Petri

Efter 19 år i Advice rykker Tobias Zacho Larsen teltpælene op og rykker videre i karrieren.

Fremover skal han være politisk direktør i Arkitektforeningen. Det skriver han på LinkedIn.

”Advice har været en næsten generationslang god historie for mig. Men jeg er nu nået dertil, hvor kapitlet skal afsluttes, fordi jeg har stor lyst til at åbne et nyt kapitel i mit arbejdsliv – faktisk i en helt anden bog,” skriver han.

Tobias Zacho Larsen skal sikre en ”langt større politisk gennemslagskraft,” skriver han.

”Jeg skal dermed være med til at sætte arkitekternes viden og kompetencer langt mere effektivt i spil overfor relevante beslutningstagere ift. at udvikle attraktive, levende byer og bygninger og bringe bæredygtighed gennemgribende ind i den måde, vi bygger og indretter os på.”

Foruden Advice har Tobias Zacho Larsen arbejdet i Undervisningsministeriet tilbage i 1990’erne, og han har også været kommunikationschef i Bryggeriforeningen. 

Tobias Zacho Larsen er ikke den eneste, der har forladt Advice. For et par uger siden stoppede Mille Klink, der har været adm. direktør i Advice gennem fire år og i alt har arbejdet 14 år i kommunikationsbureauet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også