Ejeren af Geelmuyden Kiese opkøber endnu et bureau

Paritee opkøbte sidste år Brands2Life, og nu bliver de også ejere af DVA Creative Technology Studio, der arbejder i krydsfeltet mellem markedsføring, kommunikation og teknologi.
Paritees chef for vækst, Leif Geiger, i midten flankeret af grundlæggerne af DVA Creative Technology Studio. Fra venstre er det Johan Ansterus, Jessica Thorelius, Bo Gustafsson, Anna Adamson | Foto: PR
Paritees chef for vækst, Leif Geiger, i midten flankeret af grundlæggerne af DVA Creative Technology Studio. Fra venstre er det Johan Ansterus, Jessica Thorelius, Bo Gustafsson, Anna Adamson | Foto: PR

Endnu et bureau er blevet opkøbt af holdingselskabet Paritee.

Det Stockholm-baserede kreative studio DVA Creative Technology Studio har tilsluttet sig Geelmuyden Kiese og Brands2Life som Paritee-ejede bureauer.

Det skriver Paritee i en pressemeddelelse. 

DVA Creative Technology Studios evne til at udvikle kommunikation ved hjælp af XE og AI fremhæves og forbindes med branchens øgede fokus på creative tech.

DVA Creative Technology Studio er et prisvindende bureau, der blev grundlagt i 2017, og som har samarbejdet med blandt andet Audi, Spotify og Bring.

I pressemeddelelsen fremgår det, at bureauet fortsat vil operere selvstændigt.

Det er andet opkøb på to år af Paritee, der sidste år erhvervede sig det London-baserede bureau Brands2Life, der er et af Storbritanniens største og mest prisvindende bureauer med en omsætning på cirka 209 millioner kroner i 2023 og omkring 200 ansatte.

Sidste år beskrev Geelmuyden Kiese selv på LinkedIn, hvordan opkøbet af Brands2Life ville give bureauet et større fodfæste i Storbritannien og USA. Samtidig glædede Karne Lykkebo, adm. direktør i Geelmuyden Kiese-gruppen, sig over de nye tilførte kompetencer:

”At flere bureauer kommer ind i Paritee-familien er en unik mulighed, både for kunder og ansatte. Vi får over tid muligheden for at tilbyde vores kunder en række nye specialister på vigtige markeder. Og vores ansatte får muligheden for i endnu højere grad at arbejde internationalt,” fortalte hun på Geelmuyden Kieses hjemmeside.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs