Arla udpeger ny kommunikationschef

Mariam Sommerfeldt Skovfoged skifter fra stillingen som direktør for ejerkommunikation til koncernkommunikationsdirektør i Arla. Hun afløser dermed briten Nick Hindle efter syv år på posten. 
Mariam Sommerfeldt Skovfoged tiltræder i sit nye job 1. august. | Foto: PR / Arla
Mariam Sommerfeldt Skovfoged tiltræder i sit nye job 1. august. | Foto: PR / Arla

Efter syv år i rollen som koncernkommunikationsdirektør i Arla forlader britiske Nick Hindle posten. Han erstattes af Mariam Sommerfeldt Skovfoged, der kommer fra en stilling som direktør for ejerkommunikation i andelsselskabet. 

Det oplyser Arla i en pressemeddelelse. 

”Jeg er meget tilfreds med at kunne udnævne Mariam til denne vigtige stilling i Arla. Mariam har et stærk CV og en solid erfaring, og hun har allerede haft stor indflydelse på ejeragendaen i sin tid i Arla. Hun er en stærk leder, der har bredden og erfaringen til at træde ind i denne nøglerolle for Arla, og vi ser frem til at byde Mariam velkommen i hendes nye rolle”, udtaler Hanne Søndergaard, der er Arlas chef for landbrug og bæredygtighed

Ifølge meddelelsen er ændringen en del af den ”løbende styrkelse af ASC-organisationen for at levere på Arlas Future26-strategi.” 

Mariam Sommerfeldt Skovfoged overtager officielt posten 1. august.

”Jeg er meget spændt og ydmyg over at træde ind i denne nye rolle. Arla er en nøglevirksomhed inden for ernæring og sundhed både i Europa og på globalt plan. Vi er ambitiøse og særdeles aktive i overgangen til en mere bæredygtig industri. Arla har en vigtig stemme og position inden for mange områder af vores samfund, og det ser jeg frem til at udvikle endnu mere sammen med det fulde team, vores andelshavere og kolleger på tværs af Arla i fremtiden,” udtaler den nyudpegede kommunikationschef. 

Hun kom først til Arla i foråret 2022 og var før det kommunikationsdirektør i Dagrofa. Forud for sin tid i Dagrofa har Mariam Skovfoged arbejdet i SAS og i gennem en årrække også været i Miljø- og Fødevareministeriet. Før det var hun reporter på TV 2. 

Jobskiftet betyder også, at Nick Hindle efter syv år i koncernen forlader Arla ved udgangen af juli. 

”I løbet af de syv år Nick har været her, er Arla anerkendt som en leder inden for bæredygtighed, og dette vigtige arbejde vil fortsætte. Jeg vil gerne takke Nick for at drive vigtige agendaer i sin tid i Arla, hvor han har bragt kommunikationsfunktionen i en solid position, som er meget højt værdsat i Arla. Vi er nu enige om, at tiden er moden til næste kapitel på rejsen, og Nick ønsker at udforske muligheder tættere på sin familie i Storbritannien,” lyder det fra Hanne Søndergaard. 

(Denne artikel er leveret af Kforums søstermedie AgriWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også