Pressechef skifter ministerium efter pause fra Borgen

Omrokeringer i Social-, Bolig- og Ældreministeriet betød, at Morten Mærsk tidligere på året stoppede som presse- og kommunikationschef i ministeriet. Nu bliver han pressechef i et andet ministerium. 
Der kommer ny pressechef til Børne- og Undervisningsministeriet, hvor Mattias Tesfaye (S) er minister. | Foto: Jens Dresling
Der kommer ny pressechef til Børne- og Undervisningsministeriet, hvor Mattias Tesfaye (S) er minister. | Foto: Jens Dresling

Efter nogle måneders jobpause melder Morten Mærsk ud, at han bliver ny pressechef i Børne- og Undervisningsministeriet fra 7. august. 

Han kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef i Social-, Bolig- og Ældreministeriet, som han forlod tidligere på året. Det skyldtes omrokeringer, der betød ændringer i hans funktion. 

I sit opslag om jobskiftet reflekterer Morten Mærsk også over jobsøgningsprocessen. 

”Jeg har turdet stille krav til en ny arbejdsgiver, for det er ikke kun en arbejdsgiver, der har ønsker og krav til en ny medarbejder. Det gælder også den anden vej rundt. Og det skal man som ansøger turde stå ved,” skriver han. 

Selv er han kommet frem til, at ”uden de rigtige mennesker omkring én kan et projekt være nok så spændende, men det vil ikke holde i længden uden de rigtige mennesker”.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også