Bureau henter ny partner fra Nationalbanken

Kommunikationsbureauet Corporate Matters udvider med en ny partner, der har tung erfaring fra finanssektoren. 
Udviklingen i den finansielle sektor stiller store krav til, hvordan der kommunikeres, lyder det fra ny partner i Corporate Matters Ole Mikkelsen. | Foto: Corporate Matters / PR
Udviklingen i den finansielle sektor stiller store krav til, hvordan der kommunikeres, lyder det fra ny partner i Corporate Matters Ole Mikkelsen. | Foto: Corporate Matters / PR

Efter syv år som kommunikations- og presserådgiver ved Danmarks Nationalbank er Ole Mikkelsen fra 1. september ny partner og seniorrådgiver i kommunikationsbureauet Corporate Matters. 

Bureauet har især fokus på erhvervsdrivende fonde samt privatejede og børsnoterede virksomheder, der opererer inden for kapitalforvaltning, infrastruktur, kapitalfonde med mere. 

”Vi er begejstrede for at få Ole med på vores team i Corporate Matters. Med sin viden om dansk økonomi og med en second to none erfaring og viden om den finansielle sektor, vil Ole levere rådgivning på højeste niveau til Corporate Matters’ kunder,” siger ledende partner Christian Lemvigh i meddelelsen. 

Ole Mikkelsen er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet på medier som Børsen, Berlingske og Reuters. 

Han har desuden lang erfaring fra finanssektoren fra sit arbejde med kommunikation, rådgivning og budskabstræning for Lokale Pengeinstitutter (LOPI) og Nordea.

Siden 2016 har han haft ansvaret for pressehåndteringen i Nationalbanken. Jobbet i Nationalbanken har også omfattet rådgivning af den øverste ledelse og bankens økonomer samt udvikling af en podcastserie om økonomi. 

”Den finansielle sektor i Danmark undergår i disse år en transformation, hvor stadig større krav om ansvarlighed og transparens hører til dagens orden. Udviklingen stiller store krav til, hvordan der kommunikeres. Jeg ser frem til min nye rolle som rådgiver, hvor jeg vil trække på min erfaring indenfor området,” siger Ole Mikkelsen i meddelelsen.

Ole Mikkelsen er derudover forfatter til en portrætbog om Danske Banks tidligere topchef Peter Straarup.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også