Tidligere k-chef for HK Privat får nyt job i tv-branchen

Anette Claudi vender tilbage til journalistikken med en fastansættelse på lokal tv-station. 
Anette Claudi forlod sidste år sin rolle som kommunikationschef i HK Privat og vender nu tilbage til mediebranchen i en fast stilling. | Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix
Anette Claudi forlod sidste år sin rolle som kommunikationschef i HK Privat og vender nu tilbage til mediebranchen i en fast stilling. | Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Den tidligere kommunikationschef for HK Privat Anette Claudi har fået nyt job som fagredaktør på den regionale tv-station TV 2 Kosmopol. Det skriver Journalisten på baggrund af et Linkedin-opslag.

”Jeg skal være redaktør for den redaktion, som skal levere de journalistiske satsninger både på tv og web. En flok dedikerede journalister og fotografer - ambitionerne og energien er høj. Og jeg køber fuldt ind på Kosmopols nye strategi med at ramme storbyborgeren med relevans og perspektiv. Det blir’ så godt,” skriver Anette Claudi selv.

Hun bliver en del af den relancerede tv-station, der i januar skiftede ham fra TV 2 Lorry til Kosmopol. Det skulle være med til at understrege TV 2-regionens skifte fra traditionel tv-station til et bredere mediehus samt et nyt journalistisk fokus. Den nye linje skal Anette Claudi således nu være med til at realisere.

Den tidligere redaktør på bl.a. TV Avisen og redaktionschef på Politiken kommer til TV 2 Kosmopol fra en kortvarig stilling som midlertidig redaktør på NB-Økonomi. Hun fratrådte sin post i HK Privat for knap et år siden efter kritik fra medarbejderne af hendes ledelsesstil.

(Denne artikel er leveret af Kforums søstermedie MediaWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også