Kreakoms direktør skifter til bureaubranchen

Brancheforeningen Kreativitet & Kommunikation skal efter knap to år med Charlie Stjerneklar som direktør se sig om efter en ny frontperson. 
Foto: Kreakom / PR
Foto: Kreakom / PR

Fra marts næste år skifter Charlie Stjerneklar direktørstolen i Kreakom, der er brancheforening for kreative, rådgivende erhverv, ud med en rolle som partner i Grace Public Affairs. Det skriver brancheforeningen i en pressemeddelelse. 

Kreakoms forperson, Kim Boisen, der er adm. direktør og partner i Robert/Boisen & Like-minded, siger i meddelelsen, at brancheforeningen under Charlies Stjerneklars ledelse ”succesfuldt har formuleret en ny strategiplan, som vi allerede er langt med at implementere”. 

Selv siger Charlie Stjerneklar om sit jobskifte, at konsulentbranchen trækker i ham. 

”Al den snak om det skønne i konsulentlivet, har givet mig lyst til at komme ud på bureau igen og få politisk jord under neglene. Og da det blev muligt i et af Danmarks bedste Public Affairs-bureauer, så kunne jeg ikke gøre andet end at slå til,” siger Charlie Stjerneklar med henvisning til sit arbejde i Kreakom. 

Han kalder det en ”kæmpe fornøjelse at arbejde med udviklingen af brancheforeningen og hele indflydelsesindustrien”. 

”KreaKom er en meget stærk brancheforening, der virkelig leverer mere, end man kan forvente i forhold til vores størrelse. Så jeg giver en stafet videre, som jeg er stolt af. Særlig stolt er jeg af, at vi har fået vist, at vores medlemmers arbejde virkelig rykker noget i samfundet,” tilføjer Charlie Stjerneklar.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs