Efter 17 år i Danske Maritime: Bliver ny director hos Grace

Cecilie Lykkegaard er ny director i Grace Public Affairs i København. Hun har en baggrund i den maritime branche, men har også været kortvarigt forbi ejendomsbranchen.
Cecilie Lykkegaard er ny director hos Grace. | Foto: Danske Maritime
Cecilie Lykkegaard er ny director hos Grace. | Foto: Danske Maritime

Det københavnske public affairs-bureau Grace har hentet sin nye director i brancheorganisationen Danske Maritime. 

Her har Cecilie Lykkegaard tilbragt i alt 17 år, de seneste tre år med titel af vicedirektør. Undervejs har hun arbejdet to et halvt år hos erhvervsmægleren Sadolin & Albæk. 

”Vi er så heldige, at Cecilie har valgt at lægge til havn i Grace. Cecilie har igennem sine mange år hos Danske Maritime (...) været med til at sikre politisk indflydelse til danske maritime udstyrs- og serviceleverandører, værfter, skibsdesignere mv.” skriver Grace på LinkedIn

Bureauet fortæller videre, at ”Cecilie er født og opvokset på Bornholm, og dialekten får især frit løb i samværet med familien. Man kan tage kvinden ud af solskinsøen, men ikke helt den anden vej, og Cecilie har derfor bosat sig i gåafstand til vandet i Køge med sine to store teenagedøtre. Cecilie tilhører den voksende skare af true crime-entusiaster og er efter eget udsagn en habil hækler.”

Cecilie Lykkegaard er uddannet cand.com. fra Roskilde Universitet i 2004.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også