Geranium-kok om sin k-strategi: Vi var forberedte

Rasmus Kofoed har særligt prioriteret den interne kommunikation medarbejdere og andre nærmeste højt i sagen om den kritiske TV 2-dokumentar, fortæller han i et skriftligt svar til Kforum. 
Rasmus Kofoed, der er køkkenchef og medejer af Geranium, som har tre Michelinstjerner, fortæller om sine overvejelser i forbindelse med kommunikationen op til og efter TV 2's dokumentar om branchen. | Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix
Rasmus Kofoed, der er køkkenchef og medejer af Geranium, som har tre Michelinstjerner, fortæller om sine overvejelser i forbindelse med kommunikationen op til og efter TV 2's dokumentar om branchen. | Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Michelin-kokkene kunne med fordel have været mere proaktive i deres krisestyring, når det gælder TV 2-dokumentaren ’Den bitre smag af Michelin’, som sætter kritisk lys på arbejdsforholdene på blandt andet Geranium. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også

Job

Se flere jobs