Michelinkokkes opskrift på krisestyring mangler ”forberedelse”

TV 2’s kritiske dokumentar om arbejdsforholdene på Michelinrestauranter kunne være imødekommet bedre af kokkene, vurderer rådgivere. 
Michelinkokke forsømmer at fortælle deres side af historien, når de fokuserer på, hvad de mener er galt med TV 2's kritiske dokumentar, mener rådgivere. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Michelinkokke forsømmer at fortælle deres side af historien, når de fokuserer på, hvad de mener er galt med TV 2's kritiske dokumentar, mener rådgivere. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Mediernes kritiske lys på restaurationsbranchen er ingen nyhed. Alligevel har TV 2-dokumentaren ”Den bitre smag af Michelin” om arbejdsforholdene på danske Michelinrestauranter fået større gennemslagskraft end tidligere afdækninger. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Job

    Se flere jobs