Våde julefrokoster: "Omdømmerisikoen er blevet for stor"

Når en fjerdedel af virksomheder vælger spiritus fra til julefrokosten, skal det ses i lyset af de MeToo- og krænkelsessager, der har præget de senere år, vurderer bureaupartner.
Julefrokoster, her for forskellige virksomheder på Tivoli Hotel, er blevet et minefelt, som nogle virksomheder forsøger at undgå med spiritusforbud. | Foto: Mads Nissen/Politiken/Ritzau Scanpix
Julefrokoster, her for forskellige virksomheder på Tivoli Hotel, er blevet et minefelt, som nogle virksomheder forsøger at undgå med spiritusforbud. | Foto: Mads Nissen/Politiken/Ritzau Scanpix

Frygten for blandt andet MeToo-sager kan være en af årsagerne til, at 24 pct. af virksomhedsledere fravælger spiritus til julefrokoster, der foregår på arbejdspladsen, ifølge en ny undersøgelse fra fagforeningen Lederne, som Radio4 omtaler

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Forsiden lige nu

    Læs også