Underdirektør for kommunikation stiger i graderne i Dansk Erhverv

Louise Sletting har indtil nu haft titel af underdirektør for kommunikation, presse, kurser og events, men bliver fremover vicedirektør for samme områder.
Louise Sletting har tidligere været formand for Venstres Ungdom i Aalborg, og siden 2015 har hun været tilknyttet Dansk Erhverv i forskellige roller. | Foto: PR / Dansk Erhverv
Louise Sletting har tidligere været formand for Venstres Ungdom i Aalborg, og siden 2015 har hun været tilknyttet Dansk Erhverv i forskellige roller. | Foto: PR / Dansk Erhverv

Fremover kan Louise Sletting kalde sig vicedirektør i Dansk Erhverv. Mere præcist vil hendes fokusområder stadig være inden for kommunikation, presse, kurser og events, ligesom de var før, da hun havde titel af underdirektør. 

I et LinkedIn-opslag takker Louise Sletting Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv og tidligere minister, samt Morten Langager, der ligeledes er direktør i Dansk Erhverv, for tilliden: 

“Tak fordi I har troet på mig og kollegaerne og kontinuerligt givet os mulighed for at udvikle; mulighed for at sætte dagsorden, styrke medlemskommunikationen, udvikle kampagner, øge synligheden i pressen, professionalisere SoMe-indsatsen og tage vores events til nye højder.” 

Samtidig takker hun også sin mand, Jens Kristian Lütken, der er beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune, for at “vise vejen ift. at mænd sagtens kan hente og bringe børn, lave aftensmad og måske ligefrem støvsuge trods din egen travle kalender, så vi andre også kan have en karriere” 

Louise Sletting har tidligere været formand for Venstres Ungdom i Aalborg, og siden 2015 har hun været tilknyttet Dansk Erhverv i forskellige roller. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også