Dansker bliver global k-chef i Deloitte

Rådgivnings- og revisionshuset Deloitte sætter dansk kommunikationschef i spidsen for sin globale kommunikationsindsats.
Foto: Deloitte / PR
Foto: Deloitte / PR

Mette Schønnemann, der senest har haft det tværgående ansvar for brand, marketing og kommunikation i Deloitte i Danmark, får en større spilleplade fra 1. oktober, når hun bliver global kommunikationschef i Deloitte. Det fremgår af en pressemeddelelse. 

I sin nye rolle får hun blandt andet ansvar for at udvikle Deloittes globale agenda inden for bæredygtighed, teknologi og samfundsansvar. 

”Det bliver ikke større. Det betyder, at jeg kan fortsætte det meningsfulde arbejde med et af verdens stærkeste brands i samarbejde med superdygtige brand-, marketing- og kommunikationskolleger fra hele verden,” siger Mette Schønnemann i meddelelsen.

Hun får rosende ord med på vejen af adm. direktør for Deloitte i Norden, Anders Dons, som har værdsat hendes rådgivning i udviklingen af sin egen stærke kommunikationsprofil, som Kforum tidligere har interviewet ham om

”Mette Schønnemann har gjort det fremragende på kommunikationsagendaen i Danmark. Det er naturligvis bemærket hos Deloitte internationalt, hvorfor vi er superstolte over, at hun kommer til at lede den globale kommunikation fremover,” siger han i meddelelsen. 

Med en master i international markedskommunikation har Mette Schønnemann over 20 års erfaring i kommunikationsfaget. 

Ud over sine syv år i Deloitte Danmark har hun været PR-ansvarlig i Microsoft. Hun har desuden arbejdet som presse- og kommunikationskonsulent på bureauer i London og København samt boet i San Fransisco, Spanien og Sydney.

Hun har netop gennemført CBS’ bestyrelsesuddannelse og er certificeret coach.

Privat bor Mette Schønnemann, 48 år, i Hørsholm med sin mand og deres to teenagebørn. 

Med over 450.000 medarbejdere er Deloitte verdens største rådgivnings- og revisionshus. Deloitte består af medlemsfirmaer i en række lande og derfor er ”en stærk strategisk ledelse af kommunikationsindsatsen afgørende”, lyder det i meddelelsen.. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også