PA-chef i Nordea bliver pressechef i ministerium

Christian Moselund Aaby forlader Nordea og sin stilling som public affairs-chef for i stedet at blive pressechef i Skatteministeriet.
Nordeas danske public affairs-chef forlader sin stilling til fordel for et job i Skatteministeriet. | Foto: Tom Little/Reuters/Ritzau Scanpix
Nordeas danske public affairs-chef forlader sin stilling til fordel for et job i Skatteministeriet. | Foto: Tom Little/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter knap tre år i Nordea forlader bankens danske public affairs-chef, Christian Moselund Aaby, sin stilling til fordel for et job som pressechef i Skatteministeriet. 

Det skriver Christian Moselund Aaby i et opslag på det sociale medie LinkedIn. 

”Fra i eftermiddag står den på to ugers ferie i Italien. Når jeg kommer tilbage, bliver det til mine sidste fem arbejdsdage i Nordea,” skriver han i opslaget. 

”Det har været en sand fornøjelse at være en del af den velsmurte maskine i Nordens største bank,” skriver han.

Christian Moselund Aaby blev ansat som presse- og kommunikationsrådgiver i Nordea i december 2021. I april sidste år blev han udnævnt til chef for public affairs. 

Han har tidligere arbejdet i både Statsministeriet, hvor han tilbragte lidt over to år fra 2019 til 2021, og i Skatteministeriet, hvor han var ansat fra november 2015 til januar 2019. Derfor er det ikke en uvant arbejdsplads, Christian Moselund Aaby vender tilbage til efter sommerferien. 

”Jeg glæder mig til at ‘vende hjem’ til det ministerium, hvor mit arbejdsliv for alvor tog fart - og til at komme tilbage til det politiske maskinrum, jeg ærlig talt har savnet,” skriver han i opslaget.

Artiklen er leveret af Kforums søstermedie FinansWatch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Forsiden lige nu

Læs også