Kommunikationsforum

Adm. direktør i Grakom er blevet afskediget

Direktøren har brudt sin ansættelseskontrakt med foreningen ved at drive virksomhed ved siden af sit job i interesseorganisationen. Han opsiges derfor med øjeblikkelig virkning.
Thomas Torp stopper som adm. direktør i Grakom efter ni år i stillingen. | Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Thomas Torp stopper som adm. direktør i Grakom efter ni år i stillingen. | Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Thomas Torp er blevet afskediget fra sin post som adm. direktør for Grakom, der er interesseorganisation for den grafiske del af kommunikationsbranchen. Det skriver han i et opslag på LinkedIn.

Afskedigelsen skyldes, at har brudt sin kontrakt ved at drive virksomhed ved siden af sit job i interesseorganisationen uden godkendelse fra bestyrelsen. 

”Begrundelsen er, at jeg har brudt min kontrakt ved at drive virksomhed ved siden af mit job, og det er korrekt,” lyder det i opslaget.

Han fratræder stillingen med øjeblikkelig virkning. Thomas Torp har siddet i direktørstolen i organisationen siden 2014. 

Thomas Torp skriver i en SMS til MediaWatch, at han ikke ønsker at kommentere afskedigelsen – eller sit brud på kontrakten – yderligere.

I et skriftligt svar til MediaWatch bekræfter bestyrelsesformand i Grakom, Jesper Jungersen, opsigelsen af den adm. direktør.

”En enig bestyrelse har pr. dags dato desværre måtte opsige administrerende direktør i Grakom arbejdsgiver og brancheforening, Thomas Torp, på grund af et brud på hans ansættelseskontrakt med foreningen. Beslutningen er truffet, fordi Thomas Torp har drevet virksomhed ved siden af sit arbejde i Grakom uden bestyrelsens godkendelse. Det er i klar strid med Thomas Torps ansættelseskontrakt og et brud på bestyrelsens tillid.”

Bestyrelsesformanden oplyser i sit svar, at Grakom indleder rekrutteringen af en ny direktør ”snarest.” Han afviser at kommentere sagen yderligere. 

Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også