Kommunikationsforum

K-direktør i Det Kongelige Teater stopper

Magnus Restofte ved ikke endnu, hvad han skal fremover.
Magnus Restofte skal bruger sommeren på at finde ud af, hvad han skal fremover. | Foto: Camilla Winther/Det Kongelige Teater
Magnus Restofte skal bruger sommeren på at finde ud af, hvad han skal fremover. | Foto: Camilla Winther/Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater skal finde en ny kommunikationsdirektør. Det står klart, efter Magnus Restofte i påsken har sagt sit job op som kommunikationsdirektør. Det skriver han selv på LinkedIn.

”Jeg har været på teatret i 8 år, når jeg stopper med udgangen af maj. Det har bragt mig og mine dedikerede kollegaer over mange vilde bjergtoppe og vist mig, at jeg havde en rolle at spille i at få kunsten ud til mange flere. Nu skal jeg finde nye bjerge at bestige,” skriver han.

Magnus Restofte står ikke med et nyt job på hånden. Derfor vil han bruge sommeren på at mærke efter og blive klogere på, hvad han skal fremover, skriver han.

Magnus Restofte har arbejdet for Det Kongelige Teater i næsten otte år og arbejdede før det i otte år for spillestedet VEGA, hvor han blandt andet var kommunikationschef.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også