Kommunikationsforum

LA-sekretariatschef rykker til public affairs i storbank

Liberal Alliance mister sin sekretariatschef, der til august bliver chef for stakeholderrelationer og public affairs i Danske Bank.
LA-sekretariatschef med fortid i Saxo Bank skifter til Danske Bank. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
LA-sekretariatschef med fortid i Saxo Bank skifter til Danske Bank. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Liberal Alliances sekretariatschef, Steffen Wegner Mortensen, skifter politik ud med finanssektoren.

“Efter sommerferien starter jeg i Danske Bank som SVP - Head of Group Stakeholder Relations & Public Affairs. Jeg bliver en del af Jakob Bøss’ hold (vicepræsident i Danske Bank, red), der arbejder med bæredygtighed, stakeholder-relationer, marketing og kommunikation. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Danske Bank og i særdeleshed til at arbejde med det dygtige public affairs-team,” skriver Steffen Wegner Mortensen på LinkedIn og tilføjer:

“For at bruge et billede fra politik, så vil jeg se frem til at give mit ringe bidrag til det store dyr på den danske finanssektors savanne.”

Steffen Wegner Mortensen har bestredet sin nuværende stilling i godt to et halvt år. Han tiltræder sin nye stilling til august, og hans afløser hos Liberal Alliance er endnu ikke fundet.

“Det er svært for mig at skulle sige farvel til Liberal Alliance, men Danske Bank giver mig en unik mulighed, som jeg ikke vil lade passere. Min tid i Liberal Alliance har været noget helt særligt. Det har været både udfordrende og enormt givende, og vi har et sjældent godt sammenhold og samarbejde,” skriver Steffen Wegner Mortensen i LinkedIn-opslaget.

Finanssektoren er dog ikke ubetrådt territorium for Steffen Wegner Mortensen, der har en fortid som kommunikationschef i Saxo Bank


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også