Kommunikationsforum

Ulveman henter gammel kending til direktørpost

Efter en periode i restaurations- og takeaway-branchen vender Bastian Schneider tilbage til kommunikations- og public affairs-branchen. 
Bastian Schneider (foto) er ny økonomidirektør i kommunikations- og public affairs-bureauet Ulveman & Børsting. | Foto: PR
Bastian Schneider (foto) er ny økonomidirektør i kommunikations- og public affairs-bureauet Ulveman & Børsting. | Foto: PR

Bastian Schneider er ny finansdirektør i kommunikations- og public affairs-bureauet Ulveman & Børsting. Han har de seneste fem år haft en lignende stilling i restaurationskæden Grød. 

Tidligere i sin karriere har han arbejdet for Michael Ulveman i hans daværende bureau Ulveman & Partners, hvor Bastian Schneider som partner blandt andet fungerede som personlig rådgiver for Anders Fogh Rasmussen, da denne vendte hjem fra NATO.

Da Ulveman og Børsting slog sig sammen i 2016, fortsatte Bastian Schneider karrieren i McKinsey, hvor han arbejdede som management-konsulent.

Udnævnelsen af Bastian Schneider, som bliver den første finansdirektør i Ulveman & Børsting, sker på baggrund af bureauets vækst, fortæller adm. direktør Michael Ulveman i en pressemeddelelse. 

”Ulveman & Børsting fortsætter væksten efter et rekordår i 2022. Vi kaster derfor flere ressourcer ind i ledelsen og driften. Det er et kæmpe scoop for os, at Bastian vil være med til at udvikle virksomheden. Han kommer med et væld af værdifulde erfaringer og resultater fra flere brancher,” siger han. 

Bastian Schneider ser frem til at bruge sin erfaring fra konsulentbranchen og inden for drift af virksomhed til at bidrage til bureauets udvikling, fortæller han i meddelelsen. 


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbreve

Forsiden lige nu

Læs også